Friday, December 09, 2005

Клошарски тунинг

Абе говорихме тука с колегата за клошари и тн.

Ето и рекламната кампания:
Искате ли да сте клошар със стил ?
Искате ли да сте по-homeless от другите ?
За вас е новия КлошВарел !

Самия варел ще представлява едно парно, задвижвано от електричество обаче щото иначе се губи идеята ми, ще има цялата концепция на парното само че ще е във формата на варел, отгоре ще има някакви светлинки за да създават атмосфера на горящ огън.

Ще може да се ползва в домашни условия и няма да имате проблема с пушека.

За по-модерните клошари ще има и delux версия.

Тя ще включва прозорец за да виждате водата вътре и кръговрата й, плюс няколко разноцветни флакона които можете да добавите във водата за да и придадете желания цвят ( и ще можете да включвате няколко неона ( по ваш избор ) които да придават най-различни отенъци едновременно или на различни части ) )

Обадете се сега и поръчаите в следващите 10 минути и ще спечелите безплатен клошар които да се топли на вашия личен КлошВарел !

Thursday, December 01, 2005

Как да се сдобием с 2 крокодила в кибритена кутиика ?

Много хора биха се заинтересували как е възможно да осъществим този си замисъл.

Трябват ви следните неща :

1 х Релса
1 х Круша ( плод )
1 х Пинсета
1 х Бинокъл
1 х Кибритена кутика
1 х Учебник по Висша математика



След като вече сте се екипирали с гореупоменатите продукти нужни за осъщъствяването на този пъклен план се запътвате към реката Нил ( или няква друга такава из тоизи раион )
След като сте стигнали до там, харесвате си място на брега и започвате да дебнете. Понеже крокодилите са мързеливи и рядко се показват, трябва да измислите с какво да си губите времето докато доиде някои.
Изваждате кибритената кутика и я отваряте за да сте готови за бързи деиствия ( скука кво да се прави )
И от нямане на какво за правене започвате да четете учебника по Висша математика ама понеже тои е много скучен, заспивате.

След време идва крокодила и гледа заспал човек и до него кибритена кутиика. Решава абе я да скивам кво има в тая кибритена кутиика и влиза вътре. Вие в този момент се събуждате от шума и бързо затваряте кутииката.
В този момент обаче излиза друг крокодил и вижда какво се случва със събратина му и бегом след вас.
И понеже се предполага че не сте професионален ловец на крокодили, хуквате да бягате и тои след вас.
За да бягате по бързо хвърляте релсата, после и крушата. Понеже всички знаем че крушата не пада по далече от дървото, вие се качвате на дървото.
Понеже крокодила не може да се катери по дърветата ( за разлика от слоновете ) вие сте спокоини. Е да ама то си е скука и да го чакате да си тръгне, ще си изчакате чакането.
Хвърляте по него учебника по Висша математика. Е да ама тои не си отива.

Минават часове и в един момент крокодила от скука се зачита в учебника. Естествено заспива.
Вие използвате момента да слезете от дървото. Обръщате бинокъла наобратно и виждате крокодила с нищожни размери. Хващате го с пинсетата и го прибирате в кутииката.

И така мили приятели имате два крокодила в кибритена кутиика. Хаиде сега бегом да си наловите!